Maannguaq Thorleifsen
prezes korporacji
Rola : Prezes korporacji - Nanoq Industries Wiek : 28 lat Orientacja : Heteroseksualny/a Pochodzenie : Kangerlussuaq, Grenlandia Liczba postów : 66
| Temat: Nie mam z kim pisać! 28.10.19 19:26 | |
| nie mam z kim pisać! Jeżeli nie znaleźliście jeszcze nikogo do wspólnej gry, możecie to ogłosić w tym temacie. Prosimy nie odpowiadać w tym miejscu i zmienić status z "aktualnego" na "nieaktualny" po znalezieniu kogoś do gry! - Kod:
-
[b]Miejsce:[/b] ewentualna propozycja miejsca, link do tematu [b]Wymagania:[/b] ewentualne wymagania
[b]aktualne / nieaktualne[/b] |
|
|
Victor Pryde
prezes korporacji
Rola : Prezes korporacji - Dyn@mics Systems Wiek : 35 Orientacja : Heteroseksualny/a Pochodzenie : Kanada Liczba postów : 11
| Temat: Re: Nie mam z kim pisać! 13.11.19 18:34 | |
| Miejsce: Dosen't matter Wymagania: Coś generalnie akceptowalnego fabularnie dla prezesa. Przemycać osobiście rzeczy do Outlandu raczej nie będę.
aktualne |
|
Maannguaq Thorleifsen
prezes korporacji
Rola : Prezes korporacji - Nanoq Industries Wiek : 28 lat Orientacja : Heteroseksualny/a Pochodzenie : Kangerlussuaq, Grenlandia Liczba postów : 66
| Temat: Re: Nie mam z kim pisać! 28.11.19 21:47 | |
| Miejsce: przybędę gdziekolwiek będzie trzeba Wymagania: można by było jakoś nawiązać do ostatnich wydarzeń w Panoramie, ale nie jest to konieczne
aktualne |
|
Queenie Kołodziejczyk
celebryta
Rola : Celebryta - Piosenkarka
Wiek : 21 lat Orientacja : Biseksualny/a Pochodzenie : Calgary, Kanada Liczba postów : 7
| Temat: Re: Nie mam z kim pisać! 29.11.19 15:59 | |
| Miejsce: obojętne, byleby w Panoramie! Wymagania: ~
+ chętnie napiszę retrospekcje
AKTUALNE |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Nie mam z kim pisać! | |
| |
|